Chalkboard/Krijtbord

Chalkboard paint

You can be very creative with a pot of chalkboard paint: you can paint a wall or part of a wall in your kid’s bedroom so that you won’t go mad when they make drawings on the wall J Or paint a wall or a cupboard door in the kitchen and leave messages there for the whole family. Or like what I did, paint a fiberboard for your niece and decorate it with some colorful ornaments. Don’t forget to buy some chalk!

Chalkboard

Chalkboard

Krijtverf

Je kan heel creatief zijn met een potje krijtverf: je kan hiermee een muur of een deel van een muur in de slaapkamer van jouw kinderen schilderen zodat je niet gek wordt wanneer zij mooie tekeningen maken op de muur J of schilder een muur of een keukenkast deurtje waarop je berichtjes kan achterlaten voor de hele familie. Of zoals wat ik deed, verf een MDF-bord voor jouw nichtje en versier hem met een aantal kleurrijke houten ornamenten. Vergeet niet om wat krijt te kopen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(Spamcheck Enabled)