Tray in mozaic tiles / Dienblad in mozaïektegels

Hi everyone
It has been a longtime since my previous post. I’ve started 2014 with looking for a job and it is a full time job to look for one 😉 Anyway, I’ve decorated a tray with mosaic tiles after reading some books and watching quite some youtube films. It is my first time working with mosaic but I’m happy with the result…Hope you like it too. Let me know what you think of it.

Het is een tijdje dat ik geen post heb gezet op mijn blog: sinds begin 2014 ben ik op zoek naar een nieuwe baan. En zoeken naar een job is op zich een voltijdse job… Toch ben ik begonnen met mozaïek. Na veel filmpjes op Youtube en enkele tijdschriften en boeken, ben ik aan de slag gegaan en voilà het resultaat. Ik ben best tevreden. En wat vind je hiervan?

 

Tray 1

Tray 4

Tray 2Tray 3

2 thoughts on “Tray in mozaic tiles / Dienblad in mozaïektegels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(Spamcheck Enabled)